Aanbod

Park Stroombroek is een zeer mooi gelegen park in Braamt. Stoere oerbossen, middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen.

Dat is de omgeving van park Stroombroek. Maar ook diverse steden zoals Doetinchem liggen in de buurt van dit bungalowpark, vlakbij de grens met Duitsland. Het vakantiepark heeft een grote recreatieplas, een kabelwaterskibaan en een wellnesscentrum. Het park biedt daarnaast volop stoere en actieve Fun & Entertainment- activiteiten.

Het toekomstperspectief van park Stroombroek is zeer positief en er zijn goede verhuurmogelijkheden voor deze aantrekkelijke locatie.

8 Persoons luxe recreatiewoning

Deze woning wordt aangeboden in twee varianten, een luxe woning of een extra luxe wellness woning. Kijk bij meer informatie voor de details.

Details:
CA. 130 m² woonoppervlakte
CA. 18 m² terras

12 Persoons luxe recreatiewoning

Deze woning is gericht op groepen of families die met meerdere generaties komen en wordt aangeboden in maar liefst drie varianten. Naast de luxe variant zijn er een extra luxe Wellness en een extra luxe culinair. Genieten in een overtreffende trap. Kijk bij meer informatie voor de verschillen tussen de uitvoeringen.

Details:
CA. 160 m² woonoppervlakte
CA. 26 m² terras

16 Persoons luxe recreatiewoning

Deze unieke woning wordt in één variant gebouwd, in een luxe uitvoering. Kijk bij meer informatie voor de details.

Details:
CA. 195 m² woonoppervlakte
CA. 32 m² terras

Interactieve kavelkaart

Wij hebben in onze woongebieden diverse kavels en projectwoningen beschikbaar. Op onze interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels beschikbaar zijn, de prijs en de grootte van de kavels.