Wonen op het prachte park Stroombroek

Park Stroombroek ligt in de Gelderse Achterhoek. Je maakt prachtige wandel- en fietstochten in de heuvelachtige omgeving. Bij mooi weer is het heerlijk om te ontspannen in de ligweide. Neem een duik in de recreatieplas en zoef 900 meter over het water met de kabelwaterskibaan. 

In het overdekte zwembad oefen je samen de schoolslag. Daag elkaar uit op de midgetgolfbaan en bedwing je zenuwen tijdens een spannende escape room. Wie gaat er winnen? Kids spelen in de ballenbak en kruipen in de huid van een dier tijdens de Kids Track. Op de indoorspeelplaats zijn de touwbrug en evenwichtsbalk altijd een succes.

Struin in de veelzijdige regio door het Bergherbos, klim naar de uitkijktoren op de Hulzenberg en ontspan ultiem bij wellness centrum Palestra Beauty. Middeleeuwse tijden herleven in Kasteel Huis Bergh in ’s-Heerenberg. Een gezellig hapje en drankje doe je in Timber’s Brasserie, waar kids zelf kiezen van het Bollo buffet. Ook Doetinchem en Duitsland liggen dichtbij. Vervelen zul je je niet!

Ontdek de omgeving

Er is zoveel te beleven: natuur, cultuur, maar ook actie. Ga waterskiën op de recreatieplas, wandel met onze wandelgids langs het prachtige kasteel in ‘s-Heerenberg en ontdek de stuwwal uitkijktoren in het Bergherbos. Klimmen, kanoën en ravotten kan bij Markant Outdoor naast het park.

Vermaak voor de kids

Vermaak voor iedereen, dat is waar het park Stroombroek om draait. Zorgeloos spelen in de zandbak, lekker schommelen in de speeltuin of springen op de airtrampoline. De oudere kinderen spelen airhockey of proberen elkaar te verslaan tijdens een potje poolbiljart. Er is geen kans om je te vervelen met attractiepark Het Land van Jan Klaassen om de hoek.

Waterpret voor jong en oud

Tijdens de vakantie is zwemmen het leukste moment voor u en uw kids. Samen oefenen voor de zwemdiploma’s en een wedstrijdje doen wie de meeste spetters kan maken. Waterpret voor jong en oud. Tijdens uw verblijf heeft u gratis onbeperkt toegang tot het zwembad.

Beauty & wellness

Een moment voor uzelf, totale ontspanning en helemaal tot rust komen in Palestra beauty & wellness. Geniet van de warmte in diverse sauna’s, koel af in het zwembad en doe uw ogen
even dicht tijdens een massage. Bijkomen met een kop koffie of een gezonde lunch, dat kan in het restaurant.

Aanbod

Park Stroombroek is een zeer mooi gelegen park in Braamt. Stoere oerbossen, middeleeuwse dorpjes, mysterieuze kastelen en landerijen.